Royalpack faipari szolgáltatások - "foghatóvá" tesszük
Válasszon nyelvet:
magyar deutsch english
Royalpack faipari szolgáltatások

Környezetpolitika

Royalpack Kft. környezetpolitika
Környezetpolitika

Környezetünk védelme elemi ügyünk. Különösen mióta Magyarország is az Európai Unió tagjává vált, nőtt meg az igény és a szükséglet makró,- és mikró környezetünk megóvására életre hívott megoldásokra. A Royalpack Csomagoló Kft. tudja ezt, és ennek szellemében igyekszik termelését és stratégiai döntéseit meghozni.
Cégünk környezetpolitikája a vállalat minden szintjén visszatükröződik és érezteti hatását. A fenntartható fejlődés abszolút követőjeként, vállalatunk arra törekszik, hogy ezen idea minden alappillérét számba vegye és termelésében alkalmazhassa.

A Royalpack Kft. kizárólag natúr alapanyagokkal végzi tevékenységét, amelyek semmiféle faanyagkezelésen nem esnek át. Sem az alapanyagot, sem a készárut nem csiszoljuk és kezeljük, nem festjük, nem lakkozzuk, így a károsanyag kibocsátás mértéke mindkét telepünkön nulla. Továbbá a gyártási és az összeállítási folyamat során sem veszélyes hulladék, sem finom por nem keletkezik, mert csiszolási tevékenységet nem végzünk.

Termékpalettánk összeállításakor a lehulló részek csökkentése érdekében optimalizáltuk az anyagfelhasználást és új perspektívát nyitottunk a fahulladék újrahasznosításban.

A budapesti székhelyünk 100 %-ban megújuló energiaforrást- pellettüzelésű kazánt- használ mind a csarnok, mind pedig az irodák fűtésére illetve vízmelegítésére. A leeső darabokat darálással a gyártás során keletkező fűrészporral homogénná tesszük és pelletté préseljük. Mivel a „folyékony fa” nedvességtartalma maximum 10%-nyi, hatásfoka jobb a tűzifánál, ezért a szabályozott égés miatt a károsanyag kibocsátása jóval alacsonyabb, mint más, ma hagyományosnak számító fűtési rendszerek esetében.

Cégünk tehát stratégiai és operatív döntéseiben is igyekszik mind az ökológiai, mind a szociális szempontokat figyelembe véve termelni és környezetünkkel harmóniában együtt élni.

„Vigyázzunk a földre- azt nem apáinktól kaptuk örökül, hanem gyermekeink adták kölcsön.”

Ügyfeleink is tudják

Az utóbbi években nemzetközi szinten is megjelenő cég a hazai faalapú csomagolóeszköz gyártás egyik markáns résztvevőjeként minden helyzetben megbízható szolgáltatást nyújt.

Kérjen ajánlatot!