Royalpack faipari szolgáltatások - "foghatóvá" tesszük
Válasszon nyelvet:
magyar deutsch english
Royalpack faipari szolgáltatások

Cégünkről

Faipari szolgáltatások
Royalpack Kft. központ

A Royalpack Csomagoló Kft. egy az 1998- as év elején alakult, 100%- ban magyar tulajdonú vállalkozás, amelynek fő profilja a kezdetektől a mai napig a főleg fenyőfa, rétegelt,- és OSB lemez alapú csomagolóanyagok gyártása és forgalmazása akár egyéni igényeknek megfelelően. Az utóbbi években nemzetközi szinten is megjelenő cég a hazai faalapú csomagolóeszköz gyártás egyik markáns résztvevőjeként minden helyzetben megbízható szolgáltatást nyújt, amelyet az ISO 9001: 2000 minőségbiztosítási rendszer igazol.

A vállalkozás ma, Magyarországon, 2 telephelyen működik, amelynek budapesti központja 2009- ben költözött új székhelyre, amely a termelés körülményeit internacionális szintre emelte és lehetővé teszi a gyorsabb és pontosabb gyártást. Az 1750 m² fedett, 100%- ban megújuló energiával fűtött termelési területen a kapacitás növelése érdekében egy folyamatos anyag-feldolgozási sort alakítottunk ki. Mind budapesti, mind a győri telephelyen szabadtéri és zárt raktárcsarnokkal is rendelkező cég tárolókapacitásai jelentősek és felkészültek a legkorszerűbb piaci elvárások kielégítésére.

Célunk és víziónk a közép- kelet- európai piacon való szélesebb megjelenés illetve a magyarországi területen való jelenlét kiszélesítése és elmélyítése.

A Royalpack Csomagoló Kft. több, mint 10 éve igyekszik európai szintű, tökéletes szolgáltatást nyújtani nemzetközi és magyar partnereinek, melynek elismerése képpen  a 2007- es év beszállítója díjat nyerte el a Grundfos Magyarország Gyártó Kft.-től. Az általunk gyártott termékekbe csomagolt áruk zömében külföldön kerülnek felhasználásra és megítélésre, így Önök egyenletesen megbízható minőségre számíthatnak.

Üdvözlettel:


Gombos Imre
ügyvezető

Ügyfeleink is tudják

Az utóbbi években nemzetközi szinten is megjelenő cég a hazai faalapú csomagolóeszköz gyártás egyik markáns résztvevőjeként minden helyzetben megbízható szolgáltatást nyújt.

Kérjen ajánlatot!